Home Pantaloni cu tur lasat
Pantaloni cu tur lasat
Pantaloni cu tur lasat PDF Imprimare Email
Pantaloni cu tur lasat
Scris de mihaela86   
Marţi, 07 Iunie 2011 13:24

Moda ultimilor ani a nascut o combinatie de pantaloni pentru barbati si pentru femei formata din pantaloni slim si pantaloni turchesti („harem pants”- dupa cum sunt denumiti in intreaga lume) si anume: pantaloni cu tur lasat. Desi au fost lansati pe piata in urma cu trei ani, lumea a imbratisat pantaloni cu tur lasat abia anul trecut. Acesti pantaloni cu tur lasat au turul foarte jos si foarte larg, in timp ce restul pantalonului este strans pe corp.

Initial moda aceasta de pantaloni cu tur lasat a aparut la barbati. Pentru ca erau asemuiti cu pantalonii purtati de catre rapperii americani, au prins foarte bine in tarile europene si intr-un final au ajuns sa fie considerati piese din stilul vestimentar ghetto. In prezent acest gen de pantaloni cu tur lasat sunt purtati atat de femei, cat si de barbati. In cazul perechilor de pantaloni cu tur lasat destinate barbatilor, prezenta denimului este cea mai des intalnita.

Exista si cateva modele de pantaloni cu tur lasat pentru barbati din bumbac sau din alte materiale la fel de usoare. Acesti pantaloni cu tur lasat nu sunt foarte confortabili, insa sunt o piesa care cu siguranta scot in evidenta purtatorul. La barbati acesti pantaloni cu tur lasat sunt accesorizati cu alte elemente ce fac parte din stilul sport-casual. Niciodata nu accesorizati o pereche de pantaloni cu tur lasat cu o jacheta din piele de exemplu.

La femei moda perechilor de pantaloni cu tur lasat s-a inspirat din basmele orientale, din povestile indiene si turcesti. De obicei, acesti pantaloni cu tur lasat au talia foarte joasa. Femeile poarta aceste perechi de pantaloni cu tur lasat pentru ca au tendinta de a sublinia talia si de a scoate in evidenta un abdomen plat. De asemenea, acest gen de pantaloni cu tur lasat creeaza iluzia unei glezne subtiri si delicate.

Dezavantajul acestor pantaloni cu tur lasat la femei este acela ca nu sunt indicati decat celor cu un abdomen plat si cu talie subtire. De asemenea, acest gen de pantaloni cu tur lasat sunt indicati femeilor care au picioare subtiri si drepte. pantaloni cu tur lasat nu sunt recomandati femeilor cu kilograme in plus pentru ca tind sa „adauge” greutate pe corpul posesoarei. Femeile pot accesoriza pantaloni cu tur lasat cu orice tip de incaltaminte, inclusiv cu tocuri, platforme sau talpa dreapta. Pantaloni cu tur lasat se pot accesoriza chiar si cu slapi.

Ultima actualizare în Miercuri, 08 Iunie 2011 08:02
 


Sondaje

Preferati pantaloni normali sau pantaloni conici?
 

Vizitatori Online

Avem 46 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com