Home Pantaloni cu tur
Pantaloni cu tur
Pantaloni cu tur PDF Imprimare Email
Pantaloni cu tur
Scris de mihaela86   
Joi, 09 Iunie 2011 08:59

Ca in orice tendinta de moda exista persoane care sunt sceptice cu privire la anumite piese de vestimentatie sau accesorii si persoane care urmeaza indeaproape ideile designerilor. Un exemplu bun in acest caz il rezprezinta tendintele de pantaloni cu tur. Pantaloni cu tur poarta atat femeile, cat si barbatii. In cazul femeilor moda a acestor pantaloni cu tur a fost influentata de catre traditionalii pantaloni cu tur lasat turcesti sau indieni, numiti si salvari sau pantaloni harem.

Purtati doar in anumite ocazii si accesorizati corect, acesti pantaloni cu tur va pot scoate in evidenta farmecul natural. In primul rand trebuie sa stiti ca numai unele ocazii sunt potrivite pentru purtarea de pantaloni cu tur. De exemplu, puteti purta pantaloni cu tur la petreceri sau in oras, eventual in cluburi. In aceste cazuri este indicati sa purtati pantaloni cu tur din materiale fine si rafinate, precum matasea.

Puteti accesoriza pantaloni cu tur cu un top simplu fara umeri. Puteti purta peste top un bolero de aceeasi culoarea cu acei pantaloni cu tur. Este indicat ca bluza sa nu fie larga. Purtati numai incaltaminte cu toc deoarece acesti pantaloni cu tur isi pierd usor din eleganta. De asemenea, daca nu sunt purtati cu incaltaminte cu toc o sa va „adauge” greutate si o sa va „scada” din inaltime. In acest context puteti accesoriza pantaloni cu tur cu o geanta-plic.

Exista si cazuri in care puteti purta pantaloni cu tur cu incaltaminte cu talpa dreapata, si anume pe plaja sau la plimbari prin parc, unde ii puteti accesoriza cu o geanta mare colorata. Incercati sa nu purtati pantaloni cu tur la intalniri de afaceri, la scoala sau la serviciu. In plus, nu orice forma a corpului este potrivita pentru purtarea de pantaloni cu tur. Fetele si femeile plinute ar trebui sa evite sa poarte pantaloni cu tur, dar si fetele si femeile mici de inaltime.

La barbati, acesti pantaloni cu tur sunt indicati numai pentru tinutele casual-sport. Daca alegeti sa purtati pantaloni cu tur la petreceri si va face placere sa dansati, trebuie sa stiti ca miscarile va sunt limitate in acesti pantaloni cu tur. Puteti asorta pantaloni cu tur cu orice bluza simpla sau sport, insa nu cu camasi. La fel ca si in cazul femeilor, incercati sa evitati sa purtati pantaloni cu tur daca aveti cateva kilograme in plus sau sunteti mici de inaltime. Acesti pantaloni cu tur nu fac altceva deact sa evidentieze acest lucru.

Ultima actualizare în Vineri, 10 Iunie 2011 07:33
 


Sondaje

Preferati pantaloni normali sau pantaloni conici?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com