Home Pantaloni trening
Pantaloni trening
Pantaloni de trening PDF Imprimare Email
Pantaloni trening
Scris de mihaela86   
Marţi, 07 Iunie 2011 13:25

Una dintre cele ma populare perechi de pantaloni este cea de pantaloni de trening. In lume foarte multe persoane, femei si barbati, poarta pantaloni de trening. Acesti pantaloni de trening sunt purtati atat de catre sportivi in competitiile si in intrecerile la care participa, cat si de oameni obisnuiti atunci cand fac sport. Femeile si barbatii de obicei poarta pantaloni de trening la sala de fitness, la cluburi sportive, sali de gimnastica etc.

Acesti pantaloni de trening sunt asemanatori cu perechile de pantaloni sport si sunt fabricati din acelasi gen de materiale: flexibile, elastice care sa nu limiteze miscarile in timpul activitatilor sportive. Este important ca acesti pantaloni de trening sa nu stocheze transpiratia si sa lase pielea sa respire. Persoanele care poarta pantaloni de trening trebuie sa se simta confortabil.

Cele mai renumite firme producatoare de pantaloni de trening, branduri de pantaloni de trening sunt Nike, Under Armour, Reebok. Aceste firme de pantaloni de trening au reprezentante si in tara noastra, unde se bucura chiar de o popularitate destul de mare. Exista si alte firme de pantaloni de trening care se bucura de o apreciere foarte mare in randul sportivilor si al oamenilor obisnuiti, de exemplu Puma sau Adidas.

Costurile unor pantaloni de trening variaza de la o firma la alta, dar si in functie de modele sau materiale. Desi, exista si modele de pantaloni de trening unisex, cele mai multe perechi de pantaloni de trening sunt impartite intre genuri. Este indicat sa purtam pantaloni de trening numai atunci cand suntem intr-o sala de sport sau pe un teren sportiv. Purtarea de pantaloni de trening la locul de munca este total nerecomandata, de exemplu.

Initial acesti pantaloni de trening erau purtati de catre elevi in timpul orelor de sport din institutiile de invatamant, insa cu timpul si adultii au inceput sa poarte pantaloni de trening in timpul sedintelor de gimnastica de la salile de fitness. In tara noastra unii oameni, femei sau barbati obisnuiesc poarte pantaloni de trening si atunci cand nu se afla intr-o sala de sport, ci in viata de zi cu zi. De obicei fac asta pentru ca acesti pantaloni de trening ofera un confort deosebit.

Ultima actualizare în Miercuri, 08 Iunie 2011 08:05
 


Sondaje

Preferati pantaloni normali sau pantaloni conici?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com